Hartige wafels met geitenkaas en honing

30 minuten
12 mensen
Vegetarisch

Ingrediënten

  • 25 cl melk Lactel Geitenmelk
  • 75 g geitenkaas
  • 2 el honing
  • 1 el rozemarijntakjes
  • 2 eieren
  • 150 g bloem
  • 3 cl olie + een scheutje
  • 1/2 zakje bakpoeder
  • 2 el fijngeknipte bieslook
  • zout en peper
  • 1 wafelijzer

Voorbereiding

  1. 1 Scheid de eiwitten van de dooiers. Klop de eiwitten stijf.
  2. 2 Kneed de bloem, de melk Lactel Geitenmelk, de olie, het bakpoeder, de eierdooiers, het zout en de peper. Roer de in kleine blokjes gesneden geitenkaas erdoor. Meng tot een homogeen deeg.
  3. 3 Spatel voorzichtig de eiwitten erdoor. Laat een uur afgedekt rusten.
  4. 4 Bak het deeg in een voldoende warm, licht geolied wafelijzer.