Mini croque-monsieur met truffelbechamel

15 minuten
12 mensen

Ingrediënten

  • 6 sneetjes toastbrood
  • 100 g fijngesneden ham
  • 70 g geraspte kaas
  • 20 g tartufata met zwarte truffel
  • 25 cl melk Lactel Bio
  • 25 g bloem
  • 1 eierdooier
  • Zout en peper

Voorbereiding

  1. 1 Verwarm de boter, voeg een beetje zout en peper toe. Wanneer de boter bijna gesmolten is, voeg je de bloem toe en laat je de roux enkele minuten koken, terwijl je regelmatig roert. Giet beetje bij beetje de melk Lactel Bio erbij en klop ondertussen om klonters te voorkomen. Roer de kaas en de tartufata erdoor.
  2. 2 Besmeer de 3 sneetjes brood met een laagje bechamel. Leg de ham erop en doe de overige sneetjes brood erop. Snijd er indien gewenst hapjes uit met een uitsteekvorm.
  3. 3 Bak 10 minuten in een oven voorverwarmd op 220 °C.