1Verwarm de boter, voeg een beetje zout en peper toe. Wanneer de boter bijna gesmolten is, voeg je de bloem toe en laat je de roux enkele minuten koken, terwijl je regelmatig roert. Giet beetje bij beetje de melk Lactel Bio erbij en klop ondertussen om klonters te voorkomen. Roer de kaas en de tartufata erdoor.
2Besmeer de 3 sneetjes brood met een laagje bechamel. Leg de ham erop en doe de overige sneetjes brood erop. Snijd er indien gewenst hapjes uit met een uitsteekvorm.
3Bak 10 minuten in een oven voorverwarmd op 220 °C.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.Kom meer te weten
Voorkeurenmenu
Wanneer u een website bezoekt, kan er informatie in uw browser worden opgeslagen of eruit worden opgehaald, voornamelijk in de vorm van cookies. Deze informatie kan over u, uw voorkeuren of uw apparaat zijn en wordt voornamelijk gebruikt om de website correct te laten werken. De informatie identificeert u normaal gesproken niet direct, maar kan u een beter op uw voorkeuren toegesneden surfervaring geven. Omdat we uw recht op privacy respecteren, kunt u er voor kiezen sommige soorten cookies te blokkeren. Klik op de namen voor de verschillende categorieën voor meer informatie en om onze standaardinstellingen te wijzigen. Weest u zich er echter wel van bewust dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring van de website en de door ons aangeboden diensten nadelig kan beïnvloeden.
Meer informatie
Cookievoorkeuren beheren
Strikt noodzakelijke cookies
Altijd actief
Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet in onze systemen worden uitgeschakeld. Ze worden meestal alleen ingesteld naar aanleiding van een respons van uw kant waarmee u een dienst aanvraagt, zoals het instellen van uw privacyvoorkeuren, inloggen of het invullen van een formulier. U kunt uw browser instellen om deze cookies te blokkeren of om u voor deze cookies te waarschuwen, maar sommige delen van de website werken dan wellicht niet.
Prestatiecookies
Deze cookies stellen ons in staat bezoekers en hun herkomst te tellen zodat we de prestatie van onze website kunnen analyseren en verbeteren. Ze helpen ons te begrijpen welke pagina’s het meest en minst populair zijn en hoe bezoekers zich door de gehele site bewegen. Alle informatie die deze cookies verzamelen wordt geaggregeerd en is daarom anoniem. Als u deze cookies niet toestaat, weten wij niet wanneer u onze site heeft bezocht.